Vakantiehuis Spanje met zwembad, Catalunya
 
 
 
 
 
 De omgeving
 
 

 
 
De omgeving

 
In de directe omgeving van de villa zult u geen toerist tegen komen aangezien de overige huizen veelal alleen in de weekenden en vakanties, worden bewoond door Spanjaarden. U kunt er heerlijk wandelen in het bos en de landerijen.  In deze typisch Catalaanse streek waar opvallend hard wordt gewerkt en goed wordt gegeten, vindt u rust, ruimte, bergen, zon, goudkleurige kilometerslange stranden en een weldadige blauwe zee.
Klik op één van onderstaande foto's voor vergroting  
     

 

 
Naast genieten van de (oud Romeinse) cultuur en de afwisselende natuur, kunt u ook geweldige dagexcursies maken naar o.a. Barcelona (95 km), Tarragona (14 km, met opmerkelijke monumenten en een uitzonderlijk mooie middeleeuwse kathedraal), de schitterende kloosters van Poblet (38 km, staat op de werelderfgoedlijst) en Santes Creus (20 km), het middeleeuwse stadje Montblanc (28 km, dat zelfs in zijn geheel is geplaatst op de werelderfgoedlijst), Reus ( 20 km, klein winkelparadijs), Siurana (54 km, verbluffend panoramisch uitzicht), Sarral (32 km, al sedert de Romeinse tijd centrum van de albastbewerking, veel ateliers met beelden, vazen, schalen, lampen,etc.) en even buiten Tarragona langs de N240, net voorbij het viaduct in de tolweg loopt een voetpad waarmee u in 10 minuten bij een puntgaaf aquaduct komt genaamd “Pont de les Ferreres” of “Pont del Diable” (=Duivelsbrug), gebouwd door de Romeinen in de 1e eeuw na Christus.
   

En om niet te vergeten, ook de toeristenplaatsen bij uitstek Cambrils (34 km) en Salou (26 km) zijn weliswaar druk, maar heel gezellig.
 
                    Kortom een perfecte startplaats voor een veelbelovende vakantie!

 

Copyright www.vakantiehuisspanjemetzwembad.nl